Plus Kiropraktor Profil

Dette er et eksempel på en fiktiv plus profil.

Plus Kiropraktoren er en moderne kiropraktorklinik med mange års erfaring og specialuddannede behandlere. Vi tilbyder en bred vifte af behandlingsformer, herunder almen kiropraktik, akupunktur, kraniosakral terapi, fysiurgisk massage og fysioterapi. Vores professionelle team består af tre kiropraktorer, to fysioterapeuter, en ostepat, to fysiurgiske massører og en sekretær. 

Hos Plus Kiropraktoren håndterer vi hver patient individuelt og professionelt. Vi starter alle forløb med en grundig gennemgang af patientens sygehistorik og foretager efterfølgende en klinisk helhedsundersøgelse med fokus på symptombehandling og forebyggelse. Således sikrer vi, at hver enkelt patient får et skræddersyet behandlingsforløb med den helt rette behandlingsform. 

Du kan bestille tid online eller ringe til os på telefon +45 12 34 56 78 alle hverdage mellem kl. 9 og 15. Du er også velkommen til at kontakte os på pluskiropraktoren@info.dk hvis du har yderligere spørgsmål.   


Behandlinger

Diskusprolaps Hold i nakken Iskias Knæsmerter Lændesmerter Leddegigt Ledsmerter Piskesmæld og rygsmerter Migræne Skuldersmerter Frossen skulder Tennisalbue