Vælg en kiropraktor i Odense C

Om kiropraktorer i Odense C

Kiropraktor i Odense 

En kiropraktor er uddannet til at undersøge, diagnosticere, forebygge og behandle smertetilstande samt nedsat funktion i muskler, led og knogler. Det er altså en kiropraktor der behandler dig, hvis du har fået en skade der giver dig smerte. Det kan eksempelvis være du har ondt i ryggen eller nakken, er det en kiropraktor der tager sig af din behandling.

I Danmarks tredje største by er det vigtigt, at det er nemt at få fat i en kiropraktor. Dog er det utrolig vigtigt at du husker at bestille tid inde i hovedbyerne, da der kan være mange om buddet. Når du skal have en tid hos din kiropraktor, skal du ikke have en lægehenvisning fra egen læge, det er bare med at ringe.

Behandling af kiropraktor 

Det er meget forskelligt, hvorfor folk vælger at søge kiropraktor. Nogle vælger det selv, mens andre kommer til kiropraktor på opfordring fra egen læge. Det er også meget forskelligt, hvor store smerter folk har, når de kommer til en kiropraktor.

Når du kommer til konsultation hos en kiropraktor, foregår det sådan, at du starter med at få en grundig undersøgelse af det sted din smerte sidder. Nogle gange kan en røntgenundersøgelse være nødvendig. Når diagnosen er stillet, vil du modtage behandling for dine skader. Efter behandlingen vil du modtage information og vejledning, så du passer bedst muligt på din skade.

Hos din kiropraktor i Odense, har du mulighed for at modtage følgende behandlinger:

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning om skader

Kontakt din kiropraktor i dag 

Har du ondt i muskler, led eller knogler, kan det være en god ide at kontakte din lokale kiropraktor i Odense. Når du først har kontaktet din kiropraktor, vil du få en tid relativt hurtigt så du kan komme af med din smertetilstand.

Har du spørgsmål eller er i tvivl, find din kiropraktor i Odense på siden her og grib telefonen.