Vælg en kiropraktor i Holbæk

Om kiropraktorer i Holbæk

Hvad kan en kiropraktor? 

En kiropraktor er uddannet i at undersøgelse, diagnose, forebyggelse og udøve behandling. De behandlinger en kiropraktor foretager omhandler behandlinger af smertetilstande samt nedsat funktion i kroppens muskler, led og knogler. Har du smerte tilstande i kroppen, du gerne vil have lindret, kan du kontakte din lokale kiropraktor. 

Behandling hos kiropraktor 

Der kan være flere forskellige grunde til at man søger behandling hos en kiropraktor, men mange patienter kommer med smerter i ryggen. Når du søger behandling hos en kiropraktor, behøver du ikke henvisning fra egen læge. Derfor kan du frit ringe og få en tid hos din lokale kiropraktor i Holbæk. Der findes flere forskellige behandlingsmuligheder hos din kiropraktor, så din skade kan behandles bedst muligt. 

Behandlingsmuligheder ved kiropraktor:

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Kontakt din lokale kiropraktor 

Hvis du oplever at have smerter i kroppen, eksempelvis i ryggen, kan det være en god ide at tage kontakt til din lokale kiropraktor. Bor du i Holbæk, har du to dygtige kiropraktorer at vælge imellem. Når du ringer til din lokale kiropraktor, vil det ofte være sådan at du kan få en tid relativt hurtigt, så du ikke skal gå rundt med smerter i for lang tid. 

Når du ankommer til klinikken til din aftalte tid, vil du få en grundig undersøgelse af det ramte sted, hvor du efterfølgende vil få stillet en diagnose. Som et led i din undersøgelse, kan det være en god ide at få lavet en røntgenundersøgelse, der oftest kan laves på klinikken. Som en del af din samlede behandling, vil du også modtage information og rådgivning om din stillede diagnose, så du kan håndtere skaden i hverdagen og på arbejdet. 

Er du i tvivl, hvorvidt du har brug for en kiropraktor, bør du kontakte din lokale kiropraktor klinik hurtigst muligt.