Vælg en kiropraktor i Svendborg

Om kiropraktorer i Svendborg

Er en kiropraktor noget for dig? 

Har du smerter i ryg, nakke eller lænden, kan det være en kiropraktor er noget for dig. En kiropraktor er uddannet til at arbejde med undersøgelse, forebyggelse, diagnosticering og behandling af smertetilstande og nedsatte funktioner i muskler, led og knogler. De er derfor udannet til at foretage behandling af dine smerter i eksempelvis ryggen eller nakken.

Behandling hos din kiropraktor

Det kan være meget forskelligt, hvorfor folk vælger at gå til kiropraktor. Men hvis du gerne vil til en kiropraktor i Svenborg, behøver du ikke en henvisning fra din læge. Derfor kan du altså bare ringe og bestille en tid.

Hos din kiropraktor har du mulighed for følgende behandlinger: 

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Når du kommer til behandling på klinikken, vil du få foretaget en grundig undersøgelse af det sted smerten finder sted. I nogle tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en røntgen eller ultralydsscanning på klinikken for yderligere undersøgelse.

Når du har gennemgået en grundig undersøgelse af dine skader, vil du få stillet en diagnose. Når diagnosen er stillet, vil du modtage information og vejledning om skaden, så du har mulighed for at håndtere den på bedste vis i hverdagen.

Kontakt din kiropraktor for mere information

Hvis du døjer med smerter i din krop, det kan eksempelvis være smerter i muskler, knogler og led, kan det være en rigtig god ide at opsøge en kiropraktor, så du kan komme dine smerter til livs. Når du har kontaktet din lokale kiropraktor i Svenborg, vil du relativt hurtigt kunne få en tid og få den nødvendige behandling.

Har du spørgsmål eller i tvivl om du skal tage til kiropraktor, er det bare med at tage kontakt.