Vælg en kiropraktor i Næstved

Om kiropraktorer i Næstved

Hvad laver en kiropraktor 

Det er ikke alle der lige har styr på, hvad en kiropraktor laver. Men en kiropraktor er uddannet til at arbejde med undersøgelser, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande i kroppen. Det kan være mange forskellige skader en kiropraktor arbejder med, men alt i alt arbejder en kiropraktor med at lindre smertetilstande og nedsatte funktioner i muskler, led og knogler. 

Behandling hos kiropraktor 

Men hvordan foregår behandlingen hos en kiropraktor så? Det første der sker, når du skal modtage behandling hos din kiropraktor er, at du får en grundig undersøgelse af det sted, hvor smerten er lokaliseret. I nogle tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en røntgen eller ultralydsscanning på klinikken for at undersøge skaden yderligere.

Når din diagnose er blevet stillet og din kiropraktor har foretaget den nødvendige behandling af din skade, er det meget normalt du får information og vejledning omkring hvordan du bedst muligt håndterer din skade i hverdagen eller på arbejdet, så det ikke kommer tilbage eller forværres. 

Hos din kiropraktor i Næstved har du mulighed for at modtage forskellig behandling. Du har mulighed for følgende behandlinger:

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Kontakt din kiropraktor allerede i dag 

Oplever du vedvarende smerter, der har behov for at blive behandlet, kan det være en god ide at kontakte din lokale kiropraktor. Når du har kontaktet din kiropraktor og i er blevet enige om at du skal have behandling, kan du komme til relativt hurtigt, så skaden ikke forværres. Du behøver ingen lægehenvisning, hvis du gerne vil til kiropraktor. 

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, er det bare med at kontakte din kiropraktor i Næstved.