Vælg en kiropraktor i Løgstør

Om kiropraktorer i Løgstør

Hvad er en kiropraktor? 

En kiropraktor er en person, der er uddannet til at undersøge, diagnostisere, forebygge og behandle smerter. En kiropraktor arbejder altså med at behandle dine smerter eller nedsatte funktion i kroppens muskler, led og knogler. 

Hvordan får du behandling hos kiropraktor? 

Det er nemt og enkelt at få behandling hos en kiropraktor. Når du skal have en tid hos din lokale kiropraktor i Løgstør, behøver du ikke en henvisning fra din læge. Det står dig altså frit for at ringe til den nærmeste kiropraktor.

Der kan være flere forskellige grunde til at du har behov for en kiropraktor. De mest almindelige grunde er ondt i ryggen, nakken eller lænden. Men kiropraktoren har også mulighed for at hjælpe dig af med en række andre smertetilstande.

På klinikken har du mulighed for følgende behandlinger: 

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Kontakt din lokale kiropraktor 

Føler du smerte i muskler, led eller knogler, kan det være en god ide at tage kontakt til en kiropraktor. Det kan være mange forskellige smerter, og hvis du er i tvivl, kan du starte med at kontakte egen læge. Når du først har kontaktet en kiropraktor, er der ofte god mulighed for at få en hurtig tid.

 

Når du kommer til behandling på klinikken, vil du få foretaget en grundig undersøgelse af det sted smerten finder sted. I nogle tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en røntgen eller ultralydsscanning på klinikken for at bestemme skaden nærmere. Til sidst vil du få stillet en diagnose, modtage behandling af, information og vejledning om skaden, så du bedst muligt håndterer den i hverdagen.

 

Er du i tvivl eller har spørgsmål til din kiropraktor, er det bare med at gribe telefonen og ringe.