Vælg en kiropraktor i Valby

Om kiropraktorer i Valby

Har du brug for en kiropraktor? 

Der kan være forskellige grunde til at man har brug for en kiropraktor. Men som oftest vil det være fordi man har en form for smertetilstand eller nedsat funktion i dele af kroppen. En kiropraktor er uddannet i at undersøge, diagnosticere, forebygge og behandle. Det vil altså sige at din kiropraktor kan foretage behandling af din smertetilstand eller nedsat funktion i muskler, led eller knogler. 

En kiropraktor er altså udannet i at undersøge og afhjælpe diverse skader der skaber smertetilstande i kroppen. Det kan eksempelvis være du har ondt i ryggen eller nakken.

Behandling hos kiropraktor 

Der er flere forskellige grunde til at komme til kiropraktor, men de mest almindelige årsager findes ved ondt i ryggen, nakken eller lænden. Sådan smerter kan virke invaliderende for mange, hvis de ikke behandles. Derfor er det en god ide bruge din lokale kiropraktor.

Hos din kiropraktor har du mulighed for følgende behandlinger: 

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Når du kommer til behandling på klinikken, vil du få foretaget en grundig undersøgelse af det sted smerten finder sted. I nogle tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en røntgen eller ultralydsscanning på klinikken for at bestemme skaden nærmere. Til sidst vil du få stillet en diagnose, modtage behandling af, information og vejledning om skaden, så du bedst muligt håndterer den i hverdagen.

Tag kontrakt til din kiropraktor 

Hvis du føler smerte i dine muskler, knogler eller led, kan det være en god ide at få fat i en kiropraktor, der kan afhjælpe dine problemer. Når du først har fået kontakt til en kiropraktor, er der ofte god mulighed for at få en hurtig tid.

Er du i tvivl eller har spørgsmål til din kiropraktor, er det bare med at gribe telefonen og ringe.