Vælg en kiropraktor i Århus C

Om kiropraktorer i Århus C

Kiropraktor i Aarhus 

Selvom Århus "kun" er Danmarks anden største by, så kan det stadig være svært at finde en kiropraktor, som kan hjælpe dig.

En kiropraktor er uddannet til at hjælpe dig af med smertetilstande i kroppen. Det vil altså sige de er uddannet til at undersøge, diagnosticere, forebygge og behandle smerter og nedsat funktion i muskler og led. Du skal derfor søge kiropraktor, hvis du eksempelvis har smerter i ryggen, nakken eller lænden. 

Behandling hos din kiropraktor 

Når du skal behandles hos din lokale kiropraktor, foregår det ved at du får foretaget en grundig undersøgelse af det sted hvor dine smerter sidder. Nogle gange kan røntgenundersøgelse eller ultralydsscanning være nødvendigt, hvilket foregår på klinikken. Når din undersøgelse er foretaget, vil du få stillet en diagnose. Når diagnosen er stillet og din behandling er modtaget, vil du modtage råd og vejledning så du bedst muligt håndterer din skade. 

Hos din kiropraktor i Århus, har du mulighed for at modtage følgende behandlinger:

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning om skader

Spørg din kiropraktor til råds 

Det kan være meget forskelligt, hvorfor folk søger kiropraktor. Det er også meget forskelligt, hvor store smerter folk har før de skal behandles hos en kiropraktor. Derfor kan du altid spørge din kiropraktor til råds inden du bestiller en tid. Når du først har ringet til din kiropraktor, kan du relativt hurtigt få en tid, så du ikke forværre din smertetilstand. 

Find din lokale kiropraktor i Århus C på siden her, og grib telefonen hvis du har spørgsmål.