Vælg en kiropraktor i Hjørring





Om kiropraktorer i Hjørring

Tid til kiropraktor? 

Det er måske ikke det første du tænker på, hvis du har en smule ondt i nakken eller ryggen. Men jo værre det bliver, kan du få behov for at få behandling af din smerte.

Det er her en kiropraktor kommer ind i billedet. En kiropraktor er uddannet til at arbejde med undersøgelse, forebyggelse, diagnosticering og behandling af smertetilstande og nedsatte funktioner i muskler, led og knogler. Derfor er det tid til en kiropraktor, hvis oplever større smerter bestemte steder på kroppen.

Behandling hos Kiropraktor 

Skal du behandles hos en kiropraktor, kan der være mange forskellige grunde dertil.  Når du kommer til behandling på klinikken, vil du få foretaget en grundig undersøgelse af det sted smerten finder sted. I nogle tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en røntgen eller ultralydsscanning på klinikken for yderligere undersøgelse.

Når du har gennemgået en grundig undersøgelse af dine skader, vil du få stillet en diagnose. Når diagnosen er stillet, vil du modtage information og vejledning om skaden, så du har mulighed for at håndtere den på bedste vis i hverdagen og på arbejdet.

Hos din kiropraktor har du mulighed for følgende behandlinger: 

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Spørg din lokale kiropraktor 

Har du vedvarende smerter i muskler, led og knogler, kan det være en rigtig god ide at kontakte en kiropraktor. Det er ikke altid der er behov for kiropraktor, men hvis du er det mindste i tvivl, skal du altid spørge professionelle til råds. Når du har kontaktet din lokale kiropraktor i Hjørring, vil du relativt hurtigt kunne få en tid og få den nødvendige behandling. Det gode ved en kiropraktor er, at der ikke er behov for henvisning fra lægen.

Har du spørgsmål eller i tvivl om du skal tage til kiropraktor, er det bare med at ringe til din lokale kiropraktor.