Vælg en kiropraktor i Roskilde

Om kiropraktorer i Roskilde

Hvad kan en kiropraktor 

En kiropraktor er uddannet til at hjælpe dig af med skader. En kiropraktor arbejder nemlig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling, hvilket vil sige de foretager behandling af smertetilstande og nedsat funktioner i muskler, led og knogler. 

Har du eksempelvis ondt i ryggen eller nakken, er det en kiropraktor du skal have fat i. En kiropraktor behandler mange forskellige skader og mange forskellige smertetilstande. 

Behandling hos Kiropraktor 

Når du skal have din behandling hos en kiropraktor, er det ikke nødvendigt med en lægehenvisning fra egen læge. Derfor kan du bare ringe direkte til din kiropraktor og få en tid. 

Når du kommer ned til din kiropraktor, foregår konsultationen på den måde, at du får en grundig undersøgelse af det sted, hvor smerten er lokaliseret. I nogle tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en røntgen eller ultralydsscanning på klinikken for at undersøge skaden yderligere.

Efter undersøgelsen bliver din diagnose stillet, og du vil derefter modtage information og vejledning om din skade, så du har mulighed for håndtere din skade i hverdagen samt på arbejdet. 

Hos din kiropraktor i Roskilde har du mulighed for at modtage forskellig behandling. Du har mulighed for følgende behandlinger:

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Kontakt din kiropraktor 

Har du smerter i muskler, led og knogler, kan det være en god ide at kontakte din lokale kiropraktor. Når du kontakter din kiropraktor, har du som oftest mulighed for at komme hurtigt til, så skaden ikke forværres. Det kan også være en god ide at spørge en kiropraktor til råds, hvis du er i tvivl om din skade kræver behandling. 

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, er det bare med at kontakte din kiropraktor i Roskilde.