Vælg en kiropraktor i Køge

Om kiropraktorer i Køge

Hvad laver en kiropraktor?

En kiropraktor er uddannet til at arbejde med undersøgelse, forebyggelse, diagnosticering og behandling af smertetilstande og nedsatte funktioner i muskler, led og knogler. De er altså udannet til at foretage behandling af dine smerter i eksempelvis ryggen eller nakken.

Smerter der skal behandles hos en kiropraktor kan være vidt forskellige, og de arbejder med mange forskellige former for skader.

Behandling hos kiropraktor 

Det er måske ikke det først du tænker på, når du har ondt, men en kiropraktor kan hjælpe med mange forskellige smerter. Faktisk, er der flere forskellige grunde til at komme til kiropraktor. Dog er de mest almindelige årsager ondt i ryggen, nakken eller lænden. Skal du have behandling hos en kiropraktor, behøver du ikke en henvisning fra din læge – du kan bare ringe til din lokale kiropraktor i Køge.

Hos din kiropraktor har du mulighed for følgende behandlinger: 

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Når du kommer til behandling på klinikken, vil du få foretaget en grundig undersøgelse af det sted smerten finder sted. I nogle tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en røntgen eller ultralydsscanning på klinikken for at bestemme skaden nærmere.

Når du har gennemgået en grundig undersøgelse af dine skader, vil du få stillet en diagnose. Når diagnosen er stillet, vil du modtage information og vejledning om skaden, så du har mulighed for at håndtere den på bedste vis i hverdagen.

Kontakt din kiropraktor 

Oplever du smerter i dine muskler, knogler eller led, kan det være en god ide at få fat i en kiropraktor, der kan afhjælpe dine problemer. Når du først har fået kontakt til en kiropraktor, er der ofte god mulighed for at få en hurtig tid.

Er du i tvivl eller har spørgsmål til din kiropraktor, er det bare med at tage kontakt.