Vælg en kiropraktor i Fredericia

Om kiropraktorer i Fredericia

Hvad laver en kiropraktor? 

Når man er uddannet kiropraktor, er man uddannet i at undersøge, diagnostisere, forebygge og behandle smerter forskellige steder på kroppen. Det vil altså sige de arbejder med at foretage behandling af smertetilstande og nedsat funktion i kroppens muskler, led og knogler. 

Behandling hos kiropraktor 

Vil du gerne have en tid hos en kiropraktor, behøver du ikke en henvisning fra din læge. Derfor kan du vælge lige den kiropraktor i Fredericia du gerne vil have, når som helst. Der kan være flere forskellige grunde til at søge kiropraktor. Men som oftest søger folk kiropraktor, når de har ondt i ryggen. 

Behandlingsmuligheder ved kiropraktor: 

  • Behandling af muskler og led 
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin 
  • Røntgen og ultralydssscanning 
  • Information og rådgivning 

Snak med en kiropraktor 

Det kan være en rigtig god ide at ringe til din lokale kiropraktor, hvis du oplever smerter i kroppen. Det kan enten være vedvarende smerter eller store smerter der kommer mere pludseligt. Når du først har ringet til din kiropraktor, vil du ofte få mulighed for at få en tid  relativt hurtigt. 

Når du får behandling på klinikken, vil du først få foretaget en grundig undersøgelse af det sted du har smerter. Det kan i nogle tilfælde være en god ide at få foretaget en røntgenundersøgelse på klinikken. Når du har fået den nødvendige undersøgelse, vil du få stillet en diagnose, du efterfølgende vil modtage information og vejledning omkring.

Er du i tvivl, eller har spørgsmål, bør du tage kontakt til din lokale kiropraktor.