Vælg en kiropraktor i Frederiksberg

Om kiropraktorer i Frederiksberg

Kiropraktor i byen 

En kiropraktor arbejder med at undersøge, forebygge, diagnosticere og behandle skader der danner en smertetilstand eller nedsat funktion i muskler, led eller knogler.  

Det er altid nemmere at finde en kiropraktor i større byer, fremfor uden for byen. Derfor finder du også hele tre kvalificerede kiropraktorer på Frederiksberg.

Behandling hos kiropraktor 

Det er måske ikke det første du tænker på, hvis du har en smule ondt i nakken eller ryggen. Men jo værre det bliver, kan du få behov for at få behandling af din smerte.

Hos din kiropraktor har du mulighed for følgende behandlinger: 

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning

Når du skal modtage behandling hos en kiropraktor, starter konsultationen med en grundig undersøgelse af det sted, hvor smerten er lokaliseret. I nogle tilfælde er det nødvendigt at få foretaget en røntgen eller ultralydsscanning på klinikken for at undersøge skaden yderligere.

Når du har modtaget en diagnose og fået behandling, er det meget normalt at få råd og vejledning om din skade, så du kan leve bedst muligt med den i hverdagen.

Kontakt kiropraktor på Frederiksberg 

Oplever du at have smerter i muskler, led eller knogler? Og oplever du at du ikke selv kan komme smerterne til liv? Så kan det være en god ide at kontakte din kiropraktor på Frederiksberg. Når du har taget kontakt til din kiropraktor, har du mulighed for at modtage hurtig behandling så smerterne kan forsvinde hurtigt igen. Du behøver ingen henvisning fra egen læge for at få en tid hos din kiropraktor.

Har du spørgsmål, eller er i tvivl om kiropraktor er det rigtige for dig, anbefales det altid at kontakte din lokale klinik og få opklaret dine spørgsmål.