Vælg en kiropraktor i Kgs. Lyngby

Om kiropraktorer i Kgs. Lyngby

Hvad laver en kiropraktor? 

En kiropraktor er en person, der er udannet til at undersøge, diagnosticere, forebygge og behandle. De er altså uddannet til at foretage behandlinger af smertetilstande og nedsat funktion i kroppens muskler, led og knogler. 

En kiropraktor har altså autorisation til at behandle de skader på din krop der forvolder smerte. Det kan eksempelvis være smerter i ryggen, nakke eller lænden. Det kan være meget forskelligt, hvor mange smerter man har, når man søger kiropraktor, og derfor er de vant til at behandle mange forskellige smerter. 

Når du bliver behandlet af en kiropraktor

Skal du behandles af en kiropraktor, kan grunden være meget forskellig fra patient til patient. Skal du have en tid hos din kiropraktor, skal du ikke have en lægehenvisning, men derimod bare ringe direkte til din kiropraktor i Lyngby. 

Når du kommer til konsultation hos en kiropraktor, foregår det sådan, at du starter med at få en grundig undersøgelse af det sted din smerte sidder. Nogle gange kan en røntgenundersøgelse  eller ultralydsscanning være nødvendig. Når du er blevet undersøgt, vil du få en diagnose som din kiropraktor behandler ud fra. Som afslutning på behandlingen, vil du modtage information og vejledning om din skade, så du bedst muligt håndterer den fremadrettet. 

Hos din kiropraktor i Lyngby, har du mulighed for at modtage følgende behandlinger:

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning om skader

Kontakt allerede i dag 

Har du smerter eller tilbagevendende smerter, kan det være en god ide at kontakte din lokale kiropraktor i Lyngby og få en tid. Når du først har kontaktet din kiropraktor, vil der ikke gå lang tid før du får en tid. På den måde mindskes din smertetilstand mindst muligt. 

Er du i tvivl eller har spørgsmål, kan du kontakte din nærmeste kiropraktor allerede i dag og høre om mulighederne.