Vælg en kiropraktor i Holstebro

Om kiropraktorer i Holstebro

Kiropraktor i Holstebro 

En kiropraktor er uddannet til at arbejde med smertetilstande og nedsat funktion i muskler, led og knogler. Det vil sige, at din kiropraktor er uddannet til at undersøge, diagnosticere, forebygge og behandle eventuelle skader der forvolder smerte på din krop.

Din kiropraktor i Holstebro kan derfor hjælpe dig med undersøgelse og behandling af eksempelvis ondt i ryggen eller nakken. Der kan være meget forskelligt, hvor store smerter folk henvender sig med, og det kan være meget forskellige skader.

Din behandling hos Kiropraktor 

Der kan være flere forskellige grunde til at besøge din lokale kiropraktor. Når du skal behandles hos en kiropraktor, foregår det således, at du først og fremmest får en grundig undersøgelse af det sted smerten sidder. Det kan nogle gange være nødvendigt at få foretaget en røntgenundersøgelse, hvilket ofte kan klares i klinikken. Efter undersøgelsen, bliver der stillet en diagnose, så du kan modtage behandling. Efter behandlingen vil du modtage information og vejledning, så du kan håndtere skaden bedst muligt i hverdagen og på arbejdet.

Hos din kiropraktor i Holstebro, har du mulighed for at modtage følgende behandlinger:

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning om skader

Kontakt din lokale kiropraktor 

Oplever du at have smerter i muskler og led, eller døjer du med spændingshovedpine, kan det være en rigtig god ide at kontakte din lokale kiropraktor. Hvis du er i tvivl om du skal bruge en kiropraktor, kan du spørge egen læge om råd først. Du skal dog huske at det kræver ingen lægehenvisning at komme til kiropraktor. Når du først har kontaktet din kiropraktor, vil du få en tid relativt hurtigt, så din skade kan behandles.

Har du spørgsmål eller gerne vil have en tid til kiropraktor, ring din lokale kiropraktor allerede i dag.