Vælg en kiropraktor i Vejle

Om kiropraktorer i Vejle

Hvad laver en kiropraktor? 

Som kiropraktor arbejder du med forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskler, led og knogler. Det vil sige at de arbejder med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af skader der giver smerter i kroppen. 

En kiropraktor er altså uddannet og autoriseret til at behandle dine skader. Bor du i Vejle og omegn, har du god mulighed for at finde en kvalificeret kiropraktor der kan hjælpe dig af med eksempelvis ondt i nakken eller ryggen. 

Behandling hos kiropraktor i Vejle 

Det er meget forskelligt, hvorfor folk vælger at søge kiropraktor. Nogle vælger det selv, mens andre kommer til kiropraktor på opfordring fra egen læge. Det er også meget forskelligt, hvor store smerter folk har, når de kommer til en kiropraktor. Vil du gerne til kiropraktor, skal du huske at det ikke kræver en lægehenvisning fra egen læge og derfor kan du sagtens bare ringe direkte til en af kiropraktorerne i Vejle.

Når du kommer til konsultation hos en kiropraktor, foregår det sådan, at du starter med at få en grundig undersøgelse af det sted din smerte sidder. Nogle gange kan en røntgenundersøgelse være nødvendig. Efter din undersøgelse vil du modtage en diagnose som din kiropraktor vil behandle ud fra. Når du har modtaget din behandling, er det meget normalt at få information og vejledning, så du håndterer din skade bedst muligt både på arbejdet og i hverdagen.  

Hos din kiropraktor i Vejle, har du mulighed for at modtage følgende behandlinger:

  • Behandling af muskler og led
  • Individuel træning
  • Smertestillende medicin
  • Røntgen og ultralydsscanning
  • Information og rådgivning om skader

Kontakt din lokale kiropraktor 

Oplever du at have smerter i kroppen, du ikke selv kan komme af med, kan det være en god ide at kontakte din lokale kiropraktor i Vejle. Når du først har kontaktet din kiropraktor, vil du få en tid relativt hurtigt så du kan komme af med din smertetilstand.

Har du spørgsmål eller er i tvivl, find din nærmeste kiropraktor i Vejle på siden her og grib telefonen.