Behandlingsformer

Kiropraktik

Kiropraktoren arbejder med ubalancer på vores bevægeapparat. En kiropraktor hjælper med at få led, knogler og muskler til at fungere optimalt og rette eventuelle skader.

Ofte henvender folk sig med en vedvarende smerte, og kiropraktoren kan sikkert og professionelt bevæge kroppen, så den igen kan fungere optimalt.

 

Behandlinger

En kiropraktor kan behandle alle smerter, der er opstået i bevægelsesapparatet. Lændesmerter, nakkesmerter, skader i ryggen, vedvarende hovedpine og svimmelhed og lignende.

Behandlingen er en sikker manipulation af knoglerne og udspænding af muskler og led. Inden der behandles, vil kiropraktoren altid lave en grundig forundersøgelse, hvor der spørges ind til sygdomsbilledet i øvrigt. Blandt andet vil han eller hun kigge på, hvordan dine muskler, sener, never, knogler og led arbejder sammen indbyrdes, så behandlingen bliver så helhedsorienteret som muligt.

 

Baby-kiropraktik

Kiropraktikken er en behandlingsform, der henvender sig til alle aldre, og til både mænd og kvinder. Man kan sagtens blive behandlet, mens man er gravid, og selv helt små børn har glæde af kiropraktik.

Mange nyfødte børn græder uforklarligt meget, og det har vist sig, at en del af dem kan få hjælp hos kiropraktoren. Under fødslen stresses barnets krop utrolig meget, og for nogle uheldige kan de bløde led have brug for lidt hjælp til at sidde, som de skal.

Da man først i 1990'erne fandt ud af, at det begrænsede antallet af vuggedøde spædbørn, at de sov på ryggen, opstod et andet problem, nemlig at barnet udvikler et fladt eller skævt baghoved. For nogle er en medfødt kort halsmuskel problemet. Her kan kiropraktoren hjælpe med den nedsatte bevægelighed i nakken, så barnet frit kan dreje hovedet.